Elektoor: verschil tussen versies

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken
 
(25 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
[[Bestand:Elektoor.JPG|frame|right|Entree Elektoor]] De feestdag van '''Elektoor''' is 27 november, toen in 1980 de lila Moeder, toen nog de Waarheidsmoeder, haar diamantwitte licht op het gebouw van de Akademie zette, ten teken dat ze daar Haar Werk wilde gaan doen met een ontwikkeling van de materie voor een ieder die dat wilde. Dit is de Dies Natalis van Elektoor.
+
[[Bestand:Vlag_20160710.jpg|frame|right|De vlag van Elektoor]] '''Elektoor''' is het onderzoeksinstituut voor [[Hoofdpagina|lilaca]] in Rucphen, Noord-Brabant. Elektoor biedt mensen die geïnteresseerd zijn in de verborgen ver­mogens in hemzelf en daarbuiten, de mogelijkheid om daarmee in contact te komen. Door het doen van al­lerlei activiteiten kan de onderzoeker ontdekkingen doen over zichzelf, over anderen, maar vooral over de lila energie, met wie hij in contact kan komen. In alles wat de onderzoeker doet, denkt, en voelt zal de lila energie duidelijk maken wie hij nu is: een [[ego-psyche|egopersoon]], die de [[psyche|psychische persoon]] - dat is degene die hij werkelijk is - in zich herbergt. De egopersoon heeft het in de eerste instantie voor het zeggen, hij bepaalt en jaagt de dromen na die hij heeft over zichzelf en het leven wat hij wil leiden, en probeert deze ook te verwezenlijken.
 +
Stilaan zal duidelijk worden dat deze egodromen geen gestalte kunnen krijgen, maar dat er iets anders voor in de plaats kan komen: het verlangen om te gaan worden die hij werkelijk is, waarbij de unieke [[identiteit]] van elk mens steeds meer naar de voorgrond kan komen en waarbij tegelijkertijd de [[lichaam|lichaamsmaterie]] ook zijn ver­mogens prijs kan geven. Dit is een proces dat lang of kort kan duren. Het is iets wat tijd en geduld vraagt. Al de opgedane kennis en inzichten hebben hoedanook zijn positieve effecten in het leven van de onderzoekers.
  
 +
Op 27 november 1980 heeft het Lila haar diamantwitte licht op het gebouw van de Akademie zette, ten teken dat ze daar Haar Werk wilde gaan doen met een ontwikkeling van de materie voor een ieder die dat wilde.
 +
Dit is de Dies Natalis van Elektoor. De lichtstraal van de Moeder is altijd blijven staan op het pand aan de Bosschenhoofdsestraat 22a in Bosschenhoofd, gemeente Hoeven, heden gemeente Halderberge. De diamantwitte straal is in maart 1989 mee verhuisd naar de Pauwekroon, gelegen aan de Rucphenseweg 55 -57 te Rucphen. Later werd deze straatnaam veranderd in Rijksweg-Zuid 55-57
 +
te Rucphen.
  
De lichtstraal van de Moeder is altijd blijven staan op het pand aan de Bosschenhoofdsestraat 22a in Bosschenhoofd, gemeente Hoeven. Heden gemeente Halderberge.
+
== Betekenis naam ==
 +
De naam Elektoor sluit goed aan waar het in de wetenschap lilaca om gaat. Het woord ‘elektoor’, ήλέκτωρ in het Grieks, betekent ‘stralende zon’. Deze naam is ook de naam van het elektron, het elementaire deeltje dat de sleutel is in de hele ontwikkeling van de materie.
  
  
De diamantwitte straal is in maart 1989 mee verhuisd naar de Pauwekroon, gelegen aan de Rucphenseweg 55 - 57 te Rucphen. Later werd deze straatnaam veranderd in Rijksweg-Zuid 55-57 te Rucphen.
+
== Zie ook: ==
 +
[[Ontwikkeling, lila]]
  
  

Huidige versie van 15 jun 2024 om 11:49

De vlag van Elektoor
Elektoor is het onderzoeksinstituut voor lilaca in Rucphen, Noord-Brabant. Elektoor biedt mensen die geïnteresseerd zijn in de verborgen ver­mogens in hemzelf en daarbuiten, de mogelijkheid om daarmee in contact te komen. Door het doen van al­lerlei activiteiten kan de onderzoeker ontdekkingen doen over zichzelf, over anderen, maar vooral over de lila energie, met wie hij in contact kan komen. In alles wat de onderzoeker doet, denkt, en voelt zal de lila energie duidelijk maken wie hij nu is: een egopersoon, die de psychische persoon - dat is degene die hij werkelijk is - in zich herbergt. De egopersoon heeft het in de eerste instantie voor het zeggen, hij bepaalt en jaagt de dromen na die hij heeft over zichzelf en het leven wat hij wil leiden, en probeert deze ook te verwezenlijken.

Stilaan zal duidelijk worden dat deze egodromen geen gestalte kunnen krijgen, maar dat er iets anders voor in de plaats kan komen: het verlangen om te gaan worden die hij werkelijk is, waarbij de unieke identiteit van elk mens steeds meer naar de voorgrond kan komen en waarbij tegelijkertijd de lichaamsmaterie ook zijn ver­mogens prijs kan geven. Dit is een proces dat lang of kort kan duren. Het is iets wat tijd en geduld vraagt. Al de opgedane kennis en inzichten hebben hoedanook zijn positieve effecten in het leven van de onderzoekers.

Op 27 november 1980 heeft het Lila haar diamantwitte licht op het gebouw van de Akademie zette, ten teken dat ze daar Haar Werk wilde gaan doen met een ontwikkeling van de materie voor een ieder die dat wilde. Dit is de Dies Natalis van Elektoor. De lichtstraal van de Moeder is altijd blijven staan op het pand aan de Bosschenhoofdsestraat 22a in Bosschenhoofd, gemeente Hoeven, heden gemeente Halderberge. De diamantwitte straal is in maart 1989 mee verhuisd naar de Pauwekroon, gelegen aan de Rucphenseweg 55 -57 te Rucphen. Later werd deze straatnaam veranderd in Rijksweg-Zuid 55-57 te Rucphen.

Betekenis naam

De naam Elektoor sluit goed aan waar het in de wetenschap lilaca om gaat. Het woord ‘elektoor’, ήλέκτωρ in het Grieks, betekent ‘stralende zon’. Deze naam is ook de naam van het elektron, het elementaire deeltje dat de sleutel is in de hele ontwikkeling van de materie.


Zie ook:

Ontwikkeling, lila


Externe links

Elektoor - officiële website