Fysica van de geest: verschil tussen versies

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken
(Literatuur)
 
(3 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 2: Regel 2:
  
 
   
 
   
De lilaca bestudeert de Allerhoogste Geest, de Absolute Geest, de Geest in de Waarheidswereld, de geest in het universum, de geest in de relatieve wereld en de geest in het iriserende vuur, in het elektron en het atoom.
+
De lilaca bestudeert de Allerhoogste [[Geest]], de Absolute Geest, de Geest in de [[Waarheidswereld]], de geest in het universum, de geest in de relatieve wereld en de geest in het iriserende vuur, in het [[elektron]] en het atoom.
Daarbij is gebleken dat alle geest materie is en materie geest.
+
Daarbij is gebleken dat alle geest [[materie]] is en materie geest.
 
De Geest toont zich in miljarden gedaanten.
 
De Geest toont zich in miljarden gedaanten.
  
Regel 15: Regel 15:
  
 
== Literatuur ==
 
== Literatuur ==
[http://elektoor.com/wp-content/uploads/2015/10/GV5-1.pdf Gouden Visie 5.1 januari 2012] Albert Einstein, op zoek naar god?
+
[https://drive.google.com/file/d/1y6k6p_dim3Clz13S7sh5M3MzQlY8YQ1n/view? Gouden Visie 5.1 januari 2012] Albert Einstein, op zoek naar god?

Huidige versie van 16 feb 2023 om 16:34

De fysica van de geest wordt in de lilaca gebruikt als een uitdrukking om te duiden waar zij mee bezig is, namelijk alle staten van de geest bestuderen vanuit een materieel gezichtspunt.


De lilaca bestudeert de Allerhoogste Geest, de Absolute Geest, de Geest in de Waarheidswereld, de geest in het universum, de geest in de relatieve wereld en de geest in het iriserende vuur, in het elektron en het atoom. Daarbij is gebleken dat alle geest materie is en materie geest. De Geest toont zich in miljarden gedaanten.


De fysica bestudeert in de deeltjesfysica slechts de geest in zijn meest verdeelde vorm van materie, in elektronen en atomen. Daarbij weten de wetenschappers ook niet, dat zij de geest bestuderen.


Albert Einstein had daarvan wel iets in de gaten, maar hij kon niet bewijzen wat hij intuïtief aanvoelde. Vandaar dat hij het ook vaak over 'God' had. Niet als een bijbels gegeven maar als iets waarvan hij merkte dat het iets te maken had met de geheimen die in de fysica bleven bestaan en die onopgelost bleven tot aan de huidige dag. Het mentaal noemt iets wat het niet begrijpt vaak 'God' of religie. Dan heeft het de zaken weer geklasseerd. Het mentaal is echter niet bij machte dit soort dingen te klasseren en doet er dan maar wat mee.


Literatuur

Gouden Visie 5.1 januari 2012 Albert Einstein, op zoek naar god?